Philadelphia Flyersin Rasmus Ristolainen on saanut todeta joukkueen tuoreen päävalmentaja John Tortorellan kovan kurin heti alkukaudesta.

Kallispalkkainen suomalaispuolustaja seurasi viime viikon ottelun Ottawa Senatorsia vastaan katsomosta miehen kerättyä neljässä ensimmäisessä ottelussaan kylmäävän plusmiinus-lukeman -4. NHL-asiantuntija Ismo Lehkonen arvostaa Tortorellan tähtiä kumartelemattoman johtamistavan korkealle.

– Mä sytyn. Vaatimustaso järjettömän kova. Arvomaailma kristallinselvä. Kaikki pelaajat arvotetaan samalle tasolle. Peliaikaa saat pelaamatta hyvin, ei vanhoilla meriiteillä tai palkkapussilla. Ja se mistä tykkään, on kamppailupelaaminen. Sä joko pelaat sitä tai et pelaa ollenkaan, Lehkonen toteaa Kalju Corner -podcastissa.

– Ehkä uran kannalta Ristolaiselle paras ratkaisu, että se vedettiin nyt sinne katsomoon. Sieltä kun se vedetään ulos, niin näyttö päälle, Lehkonen jatkaa

Ristolainen palasi Flyersin kokoonpanoon keskiviikon vastaisen yön ottelussa St. Louis Bluesia vastaan ja kirjautti 16.16 minuuttia jääaikaa sekä teholukeman +2.