Boston Bruins jatkoi alkukauden loisto-otteitaan NHL:ssä. Se kukisti Columbus Blue Jacketsin lukemin 4-0 Suomen aikaa lauantain vastaisena yönä. Bruins johtaa parhaillaan koko NHL:ää voitettuaan yhdeksästä pelaamastaan ottelusta kahdeksan ja kerättyään yhteensä 16 pistettä.

Vahvassa vireessä alkukaudesta on ollut myös joukkueen ruotsalaisvahti Linus Ullmark. Hän kirjautti 30 torjuntaa nollattuaan Columbuksen. Ullmark on aloittanut tällä kaudella kuudessa ottelussa tolppien välissä ja torjunut voiton kaikista peleistä. Torjuntaprosentti on tällä hetkellä huima 94,5%, kun taas päästettyjen maalien keskiarvo näyttää lukemaa 1,70.

Ullmarkista tuli Bruins-historian neljäs maalivahti, jonka kausi alkaa vähintään kuudella peräkkäisellä voitolla. Muut vastaavaan saavutukseen yltäneet ovat Tim Thomas (2010-11), Tuukka Rask (2016-17) ja Tiny Thompson (1937-38). Heistä Thomas voitti kaikkiaan kahdeksan peliä putkeen.

Joukkueen kenttäpelaajista kovimmassa iskussa on ollut tshekkitähti David Pastrnak. Hän johtaa koko NHL:n pistepörssiä, kun yhdeksään otteluun ovat syntyneet tehopisteet 7+10=17.