CHL:n alkulohkovaihe on saatu päätökseensä ja seuraavaksi vuorossa ovat pudotuspelit. Avauskierroksen otteluparit arvottiin torstaina.

Suomalaisjoukkueista mukana ovat edelleen oman lohkonsa voittanut Tappara sekä lohkossaan kakkoseksi sijoittunut Jukurit. Sen sijaan Ilves ja TPS eivät jatkopeleihin selviytyneet. Ilves jäi lohkonsa jumboksi ja TPS jäi kolmanneksi.

Tappara ja Jukurit pääsevät kovaan testiin pudotuspelien avauskierroksella. Molemmat saavat nimittäin vastaansa sveitsiläisjoukkueen. Tappara kohtaa lohkonsa toiseksi sijoittuneen HC Davosin, kun taas Jukurit saa vastaansa oman lohkonsa voittaneen HC Fribourg-Gottéronin.

Pudotuspelit starttaavat marraskuussa. Otteluparin voittajan ratkaisee kahden ottelun yhteismaalit.

CHL:n pudotuspeliparit:

Mountfield HK – Färjestad BK
HC Fribourg-Gottéron – Jukurit
EV Zug – Red Bull München
Luleå HF – Grizzlys Wolfsburg
Rögle BK – Red Bull Salzburg
Skellefteå AIK – ZSC Lions
Tappara – HC Davos
Straubing Tigers – Frölunda HC