NHL:ssä on riittänyt paljon liikettä tänä kesänä. On nähty jättimäisiä pelaajakauppoja, isoja jatkosopimuksia ja mielenkiintoisia siirtoja vapailla markkinoilla.

The Athletic kävi kaikki siirrot läpi ja arvioi, mitkä joukkueet ovat vahvistuneet eniten viime kaudesta. Tässä hyödynnettiin edistyneitä tilastoja, joiden perusteella arvioitiin, kuinka monta voittoa lisää jokainen joukkue on hankkinut.

Eniten vahvistunut joukkue on Detroit Red Wings. Joukkue on saanut paljon uutta verta, kun Detroitiin siirtyivät Ville HussoOlli MäättäDavid Perron sekä Andrew CoppThe Athleticin laskelmien mukaan Detroit on hankkinut kuusi voittoa lisää.

Kakkossijan jakoivat Seattle Kraken, Washington Capitals sekä New Jersey Devils.

Eniten heikentynyt joukkue puolestaan on Florida Panthers. Seura hankki Matthew Tkachukin, mutta samalla se joutui luopumaan Jonathan Huberdeausta ja MacKenzie Weegarista.

Voit katsoa jokaisen seuran tilanteen alta.