Edmonton Oilersin superfani Ben Stelter on menehtynyt. Hän oli kuollessaan kuusivuotias.

Benillä diagnosoitiin aivokasvain kaksi kuukautta ennen hänen viisivuotissyntymäpäiväänsä. Suru-uutisen menetyksestä jakoi Benin isä Mike Stelter.

– Maailma menetti todella erityisen pojan ja sankarin. Ben, olit paras poika, jota olisimme koskaan voineet toivoa ja olit paras kamuni koskaan. Siskosi olivat niin onnekkaita, että heillä oli sinunkaltainen suloinen veli. Taistelit niin pitkään ja kovasti ja selvisit monista vaikeuksista, isä kirjoittaa.

– Sinä todella muutit maailmaa ja teit paljon hyvää lyhyenä aikanasi täällä. Äiti ja minä olemme niin ylpeitä sinusta. Sinulla oli suurempi sydän kuin kellään, kenet olemme ikinä tavanneet. Sydämissämme on ikuisesti Benin kokoinen aukko, eikä elämä ole koskaan enää samanlaista ilman sinua. Olemme aivan murtuneita.

Edmonton Oilers kutsui Benin pudottamaan seremoniallisen aloituskiekon maaliskuussa San Jose Sharksia vastaan. Ottelun jälkeen hänestä kasvoi seuran oma maskotti.

Kun Ben oli katsomossa, Edmonton ylsi kymmenen ottelun mittaiseen voittoputkeen. Hänet lennätettiin pudotuspeleissäkin joukkueen mukana katsomaan pudotuspelisarjaa Los Angeles Kingsiä vastaan.