NHL:ssä muhii todellinen jymypaukku! Jevgeni Malkin vaihtamassa seuraa – kommentoi nyt itse siirtohuhuja

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä muhii tällä hetkellä yksi suurimmista jymypaukuista vuosikausiin, kun Pittsburgh Penguinsin megatähden ja seuralegendan Jevgeni Malkinin ympärillä pyörivä siirtohuhumylly velloo jenkkimedioissa valtoimenaan.

The Athletic paljasti aiemmin tiistaina Penguinsin tarjonneen kahdelle seuraikonilleen, Jevgeni Malkinille ja Kris Letangille ”naurettavan pientä” jatkosopimusta. Kaksikon uskotaankin harkitsevan tällä hetkellä tosissaan häipymistä NHL:n vapaille markkinoille molempien sopimusten umpeuduttua tähän kauteen.

Seurassa kolme Stanley Cupia voittanut Malkin kommentoi asiaa tuoreeltaan NHL.comin Wes Crosbylle.

– Vaikeaa sanoa mitään juuri nyt. Ymmärrän, että tämä on bisnestä. Rakastan kaupunkia ja faneja todella paljon, mutta tiedän, että seura haluaa sisään uutta verta. Jos he haluavat minun siirtyvän toisaalle, olen sinut asian kanssa, Malkin naulaa.

Malkin on edustanut Penguinsiä 16 kauden ajan. Kolme Stanley Cupia seurassa voittanut 35-vuotias keskushyökkääjätähti nakutti tällä kaudella pelaamissaan 41 ottelussa 20 maalia ja 42 tehopistettä.