Aleksandr Ovetshkin sai faneilta jäätävän vastaanoton – heitti elehdinnällään lisää vettä myllyyn

© Kuva: Getty Images

Venäjän sodan myötä fanien epäsuosioon käytöksellään ajautunut Washington Capitalsin supertähti Aleksandr Ovetshkin sai jääkylmää kohtelua New York Rangersin faneilta Capitalsin vierailtua kaupungissa.

Ottelua katsomon puolelta seurannut, Vladimir Putin -myönteisyydellään otsikoihin tehojensa lisäksi noussut Ovetshkin sai kuunnella ottelussa Rangers-fanien ”Ovie ulos” -huutelua. Capitals-kippari ei näyttänyt olevan kohtelusta moksiskaan, vaan heitti eleillään lisää vettä myllyyn.

Venäläinen provosoi faneja käsillään vaatien näiltä vielä kovempaa meteliä. Itse ottelussa Rangers oli lopulta vahvempi maalein 3-2.

Voit katsoa videon Ovetshkinin saamasta kohtelusta alta löytyvältä videolta tai täältä.