Edmonton Oilers saalisti viime yönä 5-2 voiton San Jose Sharksista. Ottelun alla Edmonton oili laittanut ketjujaan uuteen uskoon.

Jesse Puljujärvi oli tiputettu kakkosvitjasta kolmoseen. Pelikavereikseen hän sai Ryan Nugent-Hopkinsin sekä siirtotakarajalla hankitun Derick Brassardin.

Kolmikon yhteispeli toimi heti kelvollisesti, ja ketju sai yhden maalinkin aikaan. Puljujärvi toimi syöttäjänä ja Brassard ohjasi voittomaalin sisään.

Brassard on ollut yksi NHL:n viime vuosien ahkerimmista reissumiehistä. Pelejä eri seurojen paidoissa on kertynyt runsaasti. Edmonton on nyt Brassardin seitsemäs seura, jonka riveissä hän on kyennyt voittomaalin tekemään.

Suomalaisista Brassardin edellä on ainoastaan Olli Jokinen. Hän pääsi uransa aikana iskemään voittomaalin kahdeksan eri NHL-seuran riveissä.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Derick Brassard has scored a game-winning goal for seven franchises. Only six players in NHL history have done so with more: Lee Stempniak (10), Mike Sillinger (9), Jaromir Jagr (8), Bill Guerin (8), Matt Cullen (8) and Olli Jokinen (8).

#NHLStats: media.nhl.com/public/live-up…

Edmonton Oilers

@EdmontonOilers
New guy wasted NO time. #LetsGoOilers