Kolme pinnaa ja ykköstähdeksi – Mikko Rantanen yli sadan tehopisteen vauhdissa

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanche ja Mikko Rantanen tekivät kaukaloon onnistuneen paluun maanantain vastaisena yönä. Anaheim Ducks kaatui 2-4 ja suomalainen mätti ensimmäisen pelin reiluun pariin viikkoon pelanneen joukkueen matsissa tehot 1+2.

Rantanen syötti joukkueensa 1-2-kavennuksen ja 3-2-voittomaalin sekä iski itse 4-2-häkin tyhjiin. Reilut 22 minuuttia pelannut suomalainen valittiin matsin ykköstähdeksi.

Nousiaisten tähti on tehnyt kauden 25 ottelussa tehot 15+18=33 ja niillä irtoaa pistepörssin 17:s sija. Tällä kaudella kolme ottelua missannut suomalainen on pelaamassa nykytahdilla 79 ottelua, ja jos pistetahti jatkuu tähän malliin, on hän yli sadan pinnan vauhdissa.

Pinnoja on nyt luvassa noin mallia 47+57=104. Kun hän viilettää nyt jo seitsemän ottelun pisteputkessa, ei kahden viikon tauko näemmä paljoa hidastanut.

Emil jyrää jatkoon Wimbledonissa! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️