KHL menee tauolle – liigasta löytyi uusi 20 tartunnan joukkue

© Kuva: AK Bars

KHL:ssä riehuu hirmuiset koronatartuntaketjut. Idän mahtiliiga pyörsi nyt aiemman päätöksensä ja jää tauolle.

Torstain ja perjantain ottelut pelataan mahdollisuuksien mukaan normaalisti, mutta lauantaista lähtien KHL-otteluita ei toviin pelata. Yksi päätökseen vaikuttava tekijä lienee Dinamo Minsk, jonka tuore tartuntamäärä 20 ei ole edes KHL:n suurin.

Tauon päättymisestä on kahdenlaista tietoa. Paikallismediassa puhutaan Pekingin olympialaisten jälkeen päättyvästä tauosta, kun taas Salavat Julajev Ufa kertoo KHL:n lupauksesta jatkaa pelejä 23. tammikuuta, ja se on valmis jatkamaan kautta ilman olympiavalinnan saaneita pelaajia.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.