Edmonton Oilers on tarponut NHL:ssä pidemmän aikaa, ja nyt joukkue on hävinnyt jo kuusi peliä putkeen. 14 edellisestä ottelusta tilillä on vain kaksi voittoa. Lauma on vajonnut pudotuspelipaikkojen ulkopuolelle.

Sunnuntaiyönä öljypaidat kompastuivat Ottawa Senatorsiin, joka tarpoo tarunhohtoisessa kaukana jatkopaikoista lähellä pohjaa.

Edmonton lähti päätöserään 3-1-johdossa, mutta viimeinen kaksikymppinen lässähti sen osalta kasaan täysin. Ottawa niittasi viisi maalia 17 minuutin aikana ja voitti 6-4.

– Löydämme tapoja hävitä. Teemme paljon hyviä asioita, mutta myös huolenaiheita on olemassa, Oilers-luotsi Dave Tippett sanoi seuran kotisivuilla.

Jesse Puljujärvelle merkittiin ottelussa kaksi syöttöpinnaa ja nyt hyökkääjän saldo on 33 ottelussa 10+15=25. Connor McDavid jäi koitoksessa pisteittä tyystin.

Öljypaidat ovat keränneet 35 koitoksesta 38 pistettä, ja nyt sen sijoitus on 16 joukkueen seassa 12:s.

LUE SUNNUNTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Kohti kaikkien aikojen kärkeä – Sebastian Aho iski historiallisen maalin, upean tilaston ykköspaikka lähenee

Mikko Rantanen liekehti huikeat tehot – NHL-kauden yksi upea tilasto kertoo tähden tulikuumasta vireestä kovaa kieltä

Sidney Crosbyn naaman hieromisella otsikoihin noussut kultaleijona tehoili yllättäen – toimittajalta huvittava twiitti tekosista: “Pelaan vain omalla tyylilläni”

Urho Vaakanainen katkaisi Mikael Granlundin jatkoaikamaaliaikeet ja rakensi voitto-osuman – maalintekijältä huima huomio: ”Se on kaikki, mitä voi pyytää”