Kesällä siirtopyynnön St. Louis Bluesille jättänyt tähtihyökkääjä Vladimir Tarasenko on saanut pitkästä aikaa alleen terveen alkukauden.

Olkapääleikkauksista toipunut maalitykki on iskenyt alkukauden 26 pelissä tehot 8+13=21. Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Jeff Marek näkee silti Bluesin ja Tarasenkon välien olevan edelleen retuperällä Bluesin päätettyä pitää tyytymättömän pelaajan riveissään.

– Tiedämme hänen pyytäneen siirtoa ja että ainakin yksi kiinnostuneista seuroista vetäytyi terveydellisten kysymysmerkkien vuoksi. Vaikka Tarasenko näyttää aika ajoin motivoituneelta ja tehokkaalta, on melko ilmeistä, etteivät asiat toimi St. Louisissa. Jos katsoitte Bluesin ja Florida Panthersin välisen ottelun, saatoit tuntea jäätävät välit Tarasenkon ja päävalmentaja Craig Beruben välillä, Marek lataa.

Kokeneen maalitykin kauppaaminen ei edes Bluesin näin halutessa tapahdu sormia napsauttamalla. Tästä pitää huolen laitahyökkääjän kesään 2023 ulottuva sopimus, joka takaa pelaajalle 7,5 miljoonan taalan jättitulot kaudessa.