Aijai! Koronavirustartunnat aiheuttavat lisää ottelusiirtoja Lukolle

© Kuva: Pekka Mäntylä

Lukossa todettujen lukuisten koronavirustartuntojen vuoksi joukkueen CHL-ottelu keskiviikolta jouduttiin perumaan ja Liiga-ottelu perjantailta siirtämään myöhempään ajankohtaan. Nyt raumalaisten ottelukalenteriin on tullut lisää muutoksia.

Lauantaina pelattavaksi tarkoitettu ottelu Pelicansin ja Lukon välillä jouduttiin myöskin siirtämään. Sen uusi ajankohta on tiistai 18.1.2022. Pelicans saa puolestaan tämän viikon lauantaina vastaansa Lukon sijaan SaiPan.

Perjantailta aiemmin siirretty JYP-Lukko pelataan puolestaan 25. tammikuuta 2022. JYP sai tuohon otteluun uudeksi vastustajakseen Sportin.

Näiden lisäksi Lukon kotiottelu 15.12 JYPiä vastaan on siirretty, koska CHL:n puolivälierävaiheen toinen osaottelu pelataan vain päivää aiemmin, eli 14.12. Tuon ottelun uusi päivämäärä on joulukuun 20. päivä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.