Olli Juolevi kaupattiin eilen illalla Vancouver Canucksista Florida Panthersiin. Hänen tiensä oli noussut kanadalaisseurassa pystyyn, eikä valmennuksella tai joukkueen johdolla näyttänyt enää olevan uskoa hänen kykyihinsä. Juolevin maine myös Vancouver-fanien keskuudessa on viime aikoina laskenut.

NHL-toimittaja Jeff Veillette tarjosi oman näkemyksensä Juolevin kohteluun Twitterissä.

– Käytä 5. varausvuoro, sotke hänen kehityksensä, työnnä hänet ulos kokoonpanosta, kun hän alkaa näyttää pätevältä hankkimalla halpoja veteraaneja, kauppaa hänet pilkkahintaan. Canuck-tapa Benningin aikakaudella, Veillette kirjoittaa.

– Olen vaikuttunut, kuinka nopeasti jotkut ihmiset vaihtoivat ajatuksesta ”hän lyö läpi minä hetkenä hyvänsä ja nolaa teidät negatiiviset, odottakaa vain” ajatukseen ”hän on surkea ja se on vain hänen vikansa eikä yhtään joukkueen.”

Pitkän uran Edmonton Oilersia seuraavana reportterina tehnyt Jim Matheson vastasi Veilletelle tarjoamalla oman vastakkaisen näkemyksensä.

– Entäs se tosiasia, että Juolevi ei osaa pelata eikä hän tehnyt itselleen palveluksia harjoitusleirillä?