Joel Armian panos oli yksi harvoja Montreal Canadiensin ilonaiheita keskiviikon vastaisena yönä treenipelissä Toronto Maple Leafsia vastaan. Vaahteranlehtipaidat rullasivat 6-2-voittoon suomalaisen yltäessä hyviin tehoihin 1+1.

Porilaishyökkääjä sai peliaikaa reilut 13 minuuttia, ja nähtiinpä hänet myös ylivoimalla. Maali syntyi heti pelin alkuun, syöttöpinna näki päivänvalonsa avauserän loppupuolella ylivoimalla.

Isokokoinen porilainen on totuttu näkemään taalaliigassa alempien ketjujen rouhijahyökkääjänä ja alivoimapinnojen erikoismiehenä. Jos on kuunteleminen Twitter-kansaa, voi kaudella 2014-15 NHL:ssä debytoinut hyökkääjä kokea nyt uudenlaisen sesongin.

Ainakin näyttöjä esimerkiksi tehojen latomisesta on annettu.

– Armia on kahden kärkiketjun hyökkääjä! Edessä on läpimurtokausi, eräs hehkutti.

ian patterson

@ipatt91
Armia is a top six forward! Breakout season coming #GoHabsGo

Toisen mielestä NHL-treenikauden kolme parasta asiaa ovat Christian Dvorak, Jake Evans ja Armia. Muiden panos ei niinkään miellytä.

3 POSITIVES in camp.

-Dvorak
-Evans
-Armia

Everything else is 💩 #Habs

– Evans ja Armia ovat ylivoimaisesti sitoutuneimmat pelaajat tänä iltana. (Samuel) Montembeaultia lukuun ottamatta lähes kaikki muut ovat olleet näkymättömissä – tai näkyvissä väärien syiden takia. Onneksi tämä on vasta harjoitusottelukausi! yksi pyöritteli.

'71 Habs Fan

@LeeHaire4
Evans and Armia are by far the most engaged players tonight. With the exception of Montembeault, nearly everyone else has been invisible (or visible for all the wrong reasons). Thankfully it's just pre-season!
#GoHabsGo

Urallaan aiemmin Buffalo Sabresia ja Winnipeg Jetsiä edustanut hyökkääjä on latonut 336 runkosarjapelissä tehot 62+63=125 (+9). Lisäksi 44 pudotuspeliottelua ovat tuoneet pisteet 10+5=15 (+3).