© Kuva: Leijonat.fi

Venäjä – Suomi: Pelaajakierrätys jatkuu

Euro Hockey Tour
Venäjä – Suomi
Torstai 13.05. klo 17:00

Leijonat jatkaa MM-kisoihin valmistautumista Tshekin Euro Hockey Tourilla. Avausottelusta tuli numerollisesti tiukka tappio isännille ja torstaina iltapäiväpelissä vastaan iskee Tre Kronorin lyönyt Venäjä. Leijonilta voisi odottaa tasonparannusta keskiviikosta, sillä nyt patinat on pudisteltu pelikamppeista ja unihiekat silmistä.

Venäjän rosteri koostuu tässä vaiheessa KHL:n pelaajista: NHL-vahvistusten aika on hieman myöhemmin. Tre Kronoria vastaan pelattu ottelu oli sangen tapahtumarikas ja maaleja mätettiin reilummin molempiin päihin. Kahdella maalilla kunnostutuivat SKA:ta seuratasolla edustavat Anton Burdasov sekä Vladislav Kamenev. Valeri Braginin joukkue on tasokas ja pelaajat tuntevat toisensa hyvin.

Leijonien debyytti Tshekkiä vastaan jäi nihkeäksi, vaikka avauserän jälkeen Leijonat vielä johti peliä. Tshekki tulitti hyvin torjuneen Harri Säterin vartioimaa maalia säälimättä, ja sai tarvittavat osumat aikaan toisessa ja kolmannessa erässä. Tosin Leijonilla oli kolmannessa erässä omat paikkansa, ja se olikin Jalosen suojateilta selkeästi paras erä. Kokonaisuudessaan jälki oli kuitenkin huolimatonta – kiekonmenetyksiä ei tällä tasolla saa tulla noin paljon.

Lyö vetoa ottelusta:

Leijonat tuo tähän otteluun tukun uusia pelaajia, joten hakemista voi olla vielä toisessakin ottelussa. Vahvaa Venäjää vastaan ei ole varaa antaa siimaa yhtään, vaan virheistä tullaan edelleen rankaisemaan. Ennustetaan tähänkin Leijonille vaikeuksia ja vetosuositus on Venäjä voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,10.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.