Odotettu uutinen vahvistettiin – KalPa saa oman poikansa takaisin SHL:stä yhdeksän kauden reissun jälkeen

© Kuva: www.hcdonbass.com

KalPa saa riveihinsä kovan luokan paluumuuttajan, kun Tuomas Kiiskinen liittyy joukkueen vahvuuteen. Niiralan Maltsev palaa Kuopioon yhden vuoden sopimuksella.

Kuopiossa syntynyt KalPa-kasvatti on tietynlainen symboli KalPan liigakartalle nousemiselle. Seuran Mestis-aikoina junioripelinsä organisaatiossa pelannut taituri teki läpimurtonsa miesten tasolle joukkueen ensimmäisellä Liiga-kaudella 2005-06 ja oli mukana voittamassa sen ensimmäistä nousun jälkeistä mitalia vuonna 2009.

KalPan Kiiskinen hyvästeli kauden 2011-12 jälkeen, kun hän pääsi edustamaan Leijonia vuoden 2012 MM-kisoissa. Kahden KHL-kauden jälkeen hän muutti Ruotsiin, jossa hän vietti seuraavat seitsemän kautta. Ruotsin mestaruuden hän on voittanut kahdesti.

LUE MYÖS: KalPa julkisti tuoreet hankintansa – haaviin kaksi NHL-lupausta!