Tulevaan Liiga-kauteen valmistautuva KalPa julkisti maanantaina kaksi uutta pelaajasopimusta.

Kuopiolaisten hyökkäys vahvistuu kahdella nuorella lupauksella, kun NHL:ään varatut Kasper Simontaival ja Jaromír Pytlík siirtyvät keltapaitoihin. Simontaipaleen tuore sopimus on kolmevuotinen ja tshekkihyökkääjä Pytlíkin puolestaan kaksivuotinen.

19-vuotias Simontaival pelasi tällä kaudella Tapparassa 30 runkosarjapeliä tehoin 3+4=7. Mies on Los Angeles Kingsin 3. kierroksen varaus viime vuodelta.

– Kasper ymmärtää peliä hyvin ja hänellä on hyvä taitotaso. Näemme, että hän kasvaa ratkaisijaksi Liigassa ja isossa kuvassa hänen tavoitteensa on kasvaa täällä NHL-tason pelaajaksi. Hän on osoittanut kansinvälisissä otteluissa omaavansa ratkaisukykyä ja hänellä on potentiaalia nousta huipulle asti, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine kommentoi seuran kotisivuilla.

19-vuotias Pytlik on New Jersey Devilsin 4. kierroksen varaus. Mies pelasi päättyneellä kaudella Kanadan junnuliiga OHL:ssä, jossa nuorukainen nakutti 56 pelissä tehot 22+28=50.

LUE MYÖS: Tapparan kohumaalivahti Dominik Hrachovinalle lähtöpassit – uusi seura löytyi heti