Kanada voitti viime yönä alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruuden. Finaalimatsi päättyi Kanadan 5-3 voittoon Venäjästä.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Ensimmäisen erän jälkeen oltiin 2-2 tasatilanteessa. Toisessa erässä Kanada nousi niskanpäälle. Venäjä sai kolme ylivoimaa, mutta silti Kanada iski kaksi maalia ja Venäjä jäi erässä nollille.

Kolmannessa erässä kumpikin maa iski vielä yhden maalin. Viimeisillä sekunneilla Venäjän nuorilla harmistus purkautui rumasti. Joukkueelle annettiin kaksi jäähyä poikittaisesta mailasta viimeisten kymmenen sekunnin aikana.

Ottelun hahmo oli jälleen Venäjän 16-vuotias superlupaus Matvei Mitshkov. Hän tykitti ottelussa tehot 1+2=3. Hän oli siis osallisena Venäjän jokaisessa maalissa.