KHL-kausi 2020-21 päättyi Avangard Omskin voitonjuhliin keskiviikkona. Joukkue voitti historiansa ensimmäisen Cagarin Cupin TsSKA:ta vastaan otteluvoitoin 4-2. Keskiviikon kuudes sekä ratkaiseva ottelu päättyi Avangardille 1-0.

Ratkaisevan maalin iski Sergei Tolchinsky. Samalla venäläishyökkääjä nousi pudotuspelien pistepörssin jaetulle kärkisijalle.

Cagarin Cupia pääsee nostamaan myös kaksi suomalaispuolustajaa. Oliwer Kaski sekä Ville Pokka luutivat Omskin siniviivalla vakuuttavin ottein läpi kauden. Molemmat pelaajat maalasivat idän konferenssifinaalin ratkaisevassa ottelussa lähettäen Omskin finaaliin.

Pokka pelaa Avangardissa kolmatta kauttaan, Kaski puolestaan ensimmäistä. 25-vuotias Kaski oli lopulta pudotuspelien puolustajien pistepörssin kolmas.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

KHL

@khl_eng
We have new champion!

Avangard Omsk wins first Gagarin Cup in franchise history!