Eeli Tolvanen on ollut yksi tämän kauden menestystarinoista. Joidenkin papereissa jo entiseksi lupaukseksi tituleerattu Nashville Predators -hyökkääjä on ottanut aimo harppauksen eteenpäin kehityksessään.

Eilen illalla 21-vuotias suomalainen jatkoi upeaa virettään komealla ylivoimamaalillaan. Tolvanen sai kiekon lapaansa vasemmassa laidassa siniviivan lähistöllä, otti askeleen eteenpäin ja latasi pelivälineen raketin nopeudella aivan maalin etuyläkulmaan Chicago Blackhawks -veskari Kevin Lankisen selän taakse.

Viime kaudella AHL-joukkueensa viidenneksi parhaaksi pistemieheksi jäänyt Tolvanen on tällä kaudella Predatorsin NHL-miehistössä neljäs joukkueen sisäisessä pistepörssissä. Maaleja hän on tehnyt kolmanneksi eniten joukkueessaan.

NHL

@NHL
Eeli Tolvanen brought the heat and then some!

Erityisesti viimeiset kahdeksan ottelua ovat olleet melkoista tykitystä, sillä niissä on kertynyt kymmenen pistettä. Koko kauden tehot ovat 10+9 29 pelissä. Pisteistä 11 on syntynyt ylivoimalla ja Tolvanen johtaa joukkuettaan selkeästi ylivoimamaaleissa, joita on kertynyt kuusi.