Koronarokotusten tilanne on ollut viime viikkoina kuuma puheenaihe Suomessa. Aiheesta on keskusteltu paljon sosiaalisessa mediassa.Kiekkolegenda Teemu Selännekin osallistui rokotekuskusteluun Twitter-tilillään.

Aiemmin THL:n pääjohtaja Markku Tervahauta väläytteli Ylelle mahdollisuutta, että Suomen rokotusjärjestystä voitaisiin muuttaa niin, että rokotteiden jakamista tehostettaisiin niillä alueilla, joissa tartuntoja on paljon. Esimerkiksi maahanmuuttajavaltaisissa lähiöissä rokotetta voitaisiin jakaa rokotebusseissa tai kauppakeskuksissa.

Selänne harmitteli asiaa ja oman lähipiirinsä tilannetta.

– Onko tämä todella totta? Käsittämätöntä jos on. Mun isä täyttää 84 vuotta ja kiltisti odottaa omaa vuoroa. Sanotaan, että ei olla vielä S:n kohdalla aakkosissa. Ehkä ennen kesää, Selänne päivittelee.

Selänteen kirjoitus sai nopeasti kipakan vastauksen. Siinä maalailtiin, että kiekkolegenda on vain harmissaan siitä, ettei pääse julkkiksena jonon ohi ja vetää populismin nimissä isänsä mukaan keskusteluun. Selänne vastasi syytöksiin epätyypillisen tulisesti.

– Vau… tyylikästä Pirkko. Jos osaat lukea, niin twiittini oli kysymys. Isäni asuu Siuntiossa ja monet kerrat soittanut kysynyt, koska on hänen vuoronsa rokotukseen ja vastaus on ollut: ette ole vielä aakkosissa järjestyksessä. En ole levittänyt mitään väärää informaatiota, Selänne vastasi.

Selänteen isälle voi pian olla luvassa hyviä uutisia. Siuntiun kunta jatkaa vuonna 1941 ja sitä ennen syntyneiden rokottamista. Aakkosjärjestyksestä ei löydy mainintaa rokotusjärjestyksestä.

Teemu Selanne

@TeemuSel8nne
Vau....tyylikästä Pirkko..Jos osaat lukea niin twiittini oli kysymys, isäni asuu Siuntiossa ja monet kerrat soittanut ja kysynyt koska on hänen vuoronsa rokotukseen ja vastaus on ollut :ette ole vielä aakkosissa järjestyksessä... en ole levittänyt mitään väärää informaatiota..