Liiga
Ilves – Tappara
Perjantai 05.03. klo 18:30

Liigassa on vuorossa perjantaina klassinen Tampereen derby Hakametsässä. Tyhjille katsomoille pelattava peli on kahden ailahtelevan joukkueen välinen taisto: Ilves on jatkanut kautta valumalla pikkuhiljaa sarjataulukossa alaspäin ja tällä hetkellä sijoitus on kahdeksas. Tappara on muutaman pisteen enemmän keränneenä viides.

Ilves menetti keskitalvella rapakon taakse taitoa niin paljon, ettei joukkue ole siitä toipunut. Tampereelle jääneet pelaajatkaan eivät ole loistaneet: Eemeli Suomesta ja Matias Maccellista pitäisi saada enemmän irti. Tällä hetkellä tökkii erityisesti maalinteko – kahdessa viime pelissä on saatu aikaiseksi vain yksi maali varsinaisella peliajalla. Viikolla HPK käytti tupsukorvien virheet hyväkseen ja vei muutoin tasaisen pelin nimiinsä.

Tappara otti viikolla niukan voiton KooKoosta. Kirvesrinnat soittivat pitkään ottelussa toista viulua, mutta olivat päätöserässä terävämpiä ja nousivat voittoon. Isossa kuvassa Tappara on elänyt hyvin toimivasta puolustuksestaan, mutta tulivoimaa joukkueelta pitäisi löytyä nähtyä enemmän. Tässä ottelussa on revanssihenkeä, sillä kauden aiemmat paikallispelit ovat molemmat päättyneet Ilveksen voittoon.

Lyö vetoa ottelusta:

Tappara on ottelussa suosikki. Ilves saa näennäisen hyviä kertoimia, eikä niihin olisi mitenkään väärin tarttua. Eniten ottelussa maistuu kuitenkin vähämaalisuus. Vetosuositus on Ottelussa alle 5.5 maalia (60 min) kertoimella 1,75.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO