Carolina Hurricanesin Teuvo Teräväinen kertoi Canes Country -nettisivustolle menneiden aikojen haasteista Columbus Blue Jackets -pelin tauottua. Pelaajalla on ollut tämän sanojen mukaan ongelmia koronaviruksen kanssa, ja olokin on ollut kaikkea muuta kuin normaali.

– Tänään oli ehkä ensimmäinen päivä, jolloin aloin tuntea oloa hieman paremmaksi. Tämä on ollut kovaa aikaa koronaviruksen takia, toivottavasti olen menossa parempaan päin.

Teräväinen oli tammikuussa sivussa koronakaranteenin takia. Suomalainen Stanley Cup -voittaja on pelannut tällä kaudella vasta 10 ottelua pistein 2+5=7.

– Olen väsynyt nopeasti, ja jaloille on käynyt sama juttu, koska en ole pelannut paljoakaan. Nyt kaikki alkaa tuntua paremmalle.

– Hän näytteli viimeisessä pelissään sitä, miten hän voisi pelata. Hän otti stepin parempaan. Toivottavasti hän tuntee olonsa pian sataprosenttiseksi, luotsi Rod Brind’Amour selitti Teräväisestä.

Yöllä Canesin koneet käynnistyivät hitaasti, sillä 7-3-voitossa sen ensimmäinen erä kirjattiin Jacketsille 2-3. Sitten Carolina heräsi ja voitti kaksi viimeistä erää luvuin 3-0 ja 2-0.

– Puhuimme siitä, että se ykköserä oli erä, jolla tavalla emme halunneet pelata. Meidän oli parannettava ja yksinkertaistettava peliä, laittaa kiekot sisään. Emme pelanneet meidän peliä, Teräväinen muotoili.

Joukkueensa ykkösketjun laidalla reilut 12 minuuttia luutinut Teräväinen viimeisteli nyt massiiviset tehot 1+3=4 sivuten uransa ottelukohtaisia ennätyspisteitä.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Brock McGinn (2-2—4) and Teuvo Teravainen (1-3—4) both matched their single-game career highs for points as the @Canes scored seven goals – including six in unanswered fashion – to rally past Columbus. #NHLStats

LUE TIISTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Patrik Laineen lähtö ei taida sekoittaa – Winnipeg Jetsin tähti ollut tajuttomassa tikissä, ohitti jo Teemu Selänteen kovassa tilastossa