© Kuva: Juha Tamminen

Ässät – Pelicans: Poissaolot kurittavat lahtelaisia

Liiga
Ässät – Pelicans
Lauantai 06.02. klo 17:00

Kotimainen kiekkoviikko huipentuu lauantain kierrokseen. Porissa play-offviivalla keikkuva Ässät kohtaa sarjan kärkipäässä sinnittelevän Pelicansin. Ässillä on alla valju peli TPS:ää vastaan, kun taas Pelicans kaatoi kokoonpano-ongelmista huolimatta syvällä kyntävän HPK:n. Lauantaina lahtelaisten haaste kovenee hieman.

Ässien viikko on ollut kaksijakoinen – ensin joukkue kävi nöyryyttämässä Mikkelissä Jukureita, mutta turkulaisia vastaan joukkue oli tehoton. Voidaan sanoa, että erikoistilanteet ratkaisivat perjantain pelin TPS:lle. Ari-Pekka Selin oli selkeästi tyytymätön joukkueeseensa ja vaikka lauantaiksi ei keretä mitään taikatemppuja tekemään, ryhtiliike on ainakin odotettavissa – se toki tarvitaankin.

Pelicans katkaisi tappioputkensa perjantaina HPK:n kustannuksella. Peli oli hyvin pitkälti tasainen, mutta Pelicansin väsäämät ylivoimamaalit olivat Kerholle liikaa. Lahtelaisten rosteri on heikentynyt kauden edetessä ja tällä hetkellä poissa on pelureita enemmän kuin laki sallii. Tommi Niemelän iloksi Iikka Kangasniemi ennakoidusta poiketen kuntoutui perjantain peliin. Numerot lopulta mairittelevat Pelicansia, sillä kaksi viimeistä maalia joukkue pääsi tekemään tyhjiin.

Lyö vetoa ottelusta:

Pelicans on taistellut hyvin vaikeasta pelaajatilanteesta huolimatta. Ässien otteet ailahtelevat, mutta kotona voisi tarvittava terävyys löytyä ja todennäköisyyksien puolesta voidaan puhua kotisuosikista. Vetosuosituskin on suorasta kotivoitosta: Ässät voittaa (60 min) kertoimella 2,30.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.