© Kuva: Juha Tamminen

Pelicans – Sport: Voimasuhteet muuttuvat

Liiga
Pelicans – Sport
Torstai 14.01. klo 18:30

Torstain nosto otetaan Pelicansin ja Sportin välisestä ottelusta. Jotkut joukkueet ovat NHL-kauden käynnistymisen alla joutuneet luopumaan lainapelaajistaan ja se vaikuttaa jossain määrin joukkueiden voimasuhteisiin. Pelicans on yksi joukkueista, joita tämä tilanne on kirpaissut enemmänkin. Hyvän alkukauden pelanneet lahtelaiset ovatkin puntarissa uuden tilanteen kanssa.

Pelicans menetti takaisin rapakon taakse puolustajat Oskari Laaksosen ja Julius Hongan. Hyökkääjistä puolestaan lähtivät Jesse Ylönen sekä Otto Somppi. Tämä ei voi olla näkymättä joukkueen perusluokassa. Karvas esimerkki tästä saatiin lauantaina, kun SaiPa katkaisi Pelicansin pitkän pisteputken ja otti kolmannen erän rynnistyksellään pisteet kotiin. Tommi Niemelältä vaaditaan nyt paljon, jotta keinuva laiva pysyisi kurssissa.

Sport kuuluu niihin joukkueisiin, jotka ovat kauden aikana saaneet hankittua hyviä täsmävahvistuksia. Lisäksi Risto Dufvan opit tuntuvat menevän joukkueelle perille ja vaasalaisten paletti näyttää tällä hetkellä oikeinkin lupaavalta. Alkuviikosta Sport haki vieraspisteet KalPalta. Ottelussa kunnostautui erityisesti monta tärkeää koppia ottanut Niko Hovinen. Lahdesta Sport hakee jo viidettä perättäistä voittoa.

Lyö vetoa ottelusta:

Vedoissa otetaan kantaa joukkueiden muuttuneisiin voimasuhteisiin. Pelicansille voi ennustaa tästä eteenpäin vaikeuksia ja Sport kelpaa saatavilla olevilla kertoimilla vetoihin mukavasti: Sport voittaa ottelun (60 min) kertoimella 3,00.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.