Suomalaispuolustaja Olli Määttä kaupattiin NHL-kauden päätyttyä Chicago Blackhawksista Los Angeles Kingsiin. Chicagossa Määttä jäi melko pieneen rooliin, mutta uudessa joukkueessa on tarjolla valtavaa vastuuta.

Harjoitusotteluissa Määttä on pelannut ykköspakki Drew Doughtyn pakkiparina. Doughty on koko NHL:n toiseksi parhaiten palkattu puolustaja. Hän tienaa kaudesta 11 miljoonaa dollaria. Hänen viimeisimmän sopimuksensa kokonaisarvo oli uskomattomat 88 miljoonaa dollaria.

Doughty on suomalaispakkiparista enemmän kuin mielissään.

– Tämä on ensimmäinen kerta sitten Rob Scuderin, kun olen pelannut veteraanin kanssa. Veteraanin kanssa pelaaminen tulee olemaan erilaista, mutta se on hyödyllistä minulle totta kai, Doughty kommentoi.

– Olen tuntenut Määtän pitkään. Luistelin hänen kanssaan Londonissa ehkä kolmena tai neljänä kesänä. Tunnen hänet todella hyvin ja tulen hänen kanssaan toimeen hyvin. Tulemme olemaan erityisiä yhdessä.