Euro Hockey Tour
Suomi – Ruotsi
Sunnuntai 08.11. klo 17:30

Euro Hockey Tour laitetaan Suomen turnauksen osalta pakettiin ja valitettavasti tällä hetkellä jatkosta ei tiedä kukaan. Pandemiatilanteen lisäksi alakuloa on aiheuttanut Leijonien kotiturnauksen suoritustaso, joka on kahden ottelun perusteella todella vaatimaton: tappiot Venäjälle ja Tshekille eivät jätä selittelyn varaa. Paljon paremmin ei ole tosin pärjännyt sunnuntaina vastaan tuleva Ruotsikaan.

Leijonat olivat Venäjän nuorisojoukkuetta vastaan pahasti tossun alla, eikä paljoa paremmin mennyt Tshekkiäkään vastaan: tappio oli kaikin puolin ansaittu, eikä selittelyn varaa ole liikaa. Jukka Jalosen tehtäväksi jää sunnuntaille uskon palauttaminen. Lauantaina Tshekki loi paremmin maalipaikkoja ja hoiti erikoistilanteet varmasti – jopa kahden miehen alivoimalla. Leijonat päästi Dominik Hrachovinan tshekkimaalilla sangen helpolla.

Ruotsi pelasi Venäjää vastaan tasaisen ottelun. Kolmannessa erässä näytti siltä, että nuorten venäläisten tankista olisi bensa loppumassa ja Ruotsi avasikin maalitilinsä vajaat viisi minuuttia ennen loppua. Venäjä tuli kuitenkin ilman maalivahtia tasoihin ja otti voiton nimiinsä voittolaukauskilpailun jälkeen. Tre Kronor oli ottelussa terhakkaana ja kaksinkamppailuissa ei ujosteltu suotta. Perustaso ei vain tällä kertaa riittänyt enempään.

Lyö vetoa ottelusta:

Kahden pettyneen joukkueen kohtaamisessa ei tee mieli arvuutella ottelun voittajaa. Lauantain ottelujen perusteella maalit voivat olla kortilla ja vetosuositukseksi kelpaa parhaiten vähämaalisuus: ottelussa alle 4.5 maalia kertoimella 2,13.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO