Karu koronatilanne! KHL:n mahtiseura joutuu pelaamaan kotiottelunsa tyhjille katsomoille

© Kuva: AK Bars

Koronapandemia rokottaa tällä hetkellä KHL:ää kovalla kädellä.

Championat-sivusto uutisoi torstaina, että ruplaliigan mahtiseura Pietarin SKA joutuu pelaamaan 23. marraskuuta alkaen järjestettävät kotiottelunsa tyhjille katsomoille kaupungissa voimaan astuvan säännöksen vuoksi.

Pietarin hallitus on julkaissut uudet säännöt urheilutapahtumien vierailusta virallisella verkkosivustollaan.

SKA ei suinkaan ole ainoa pietarilainen urheiluseura, joka kärsii tuoreesta päätöksestä. Jalkapalloseura Zenit joutuu sekin pelaamaan mm. 8. joulukuuta kalenteriin merkityn Mestarien liigan ottelunsa Borussia Dortmundia vastaan ilman katsojia. Myös seuran Venäjän liigan ottelut tullaan luonnollisesti pelaamaan päätöksen myötä tyhjällä areenalla.