Patrik Laine saamassa mielekkään pelikaverin takaisin rinnalleen – iso kala uimassa laineita pitkin Winnipeg Jetsiin?

© Kuva: Getty Images

Lukuisat eri lähteet kertovat Twitterin syövereissä, että Vegas Golden Knightsin Paul Stastny olisi siirtymässä NHL:n tuoreimman tulokkaan leiristä Winnipeg Jetsiin Patrik Laineen ja kumppanien joukkuekaveriksi.

MM- ja olympiamitalistin nykyistä sopimusta olisi jäljellä vielä alkavan kauden verran, ja se on arvoltaan 6,5 miljoonaa dollaria. Eri lähteiden mukaan pelaajan siirto julkistetaan Suomen aikaa perjantaina iltapäivästä tai alkuillasta, eli paikallista aikaa aamusta.

Laineelle Stastnyn saapuminen Jetsiin olisi iloinen asia, sillä sentteri viiletti Jetsissä jo keväällä 2018 latoen 19 runkosarjan pelissä tehot 4+9=13 (+6) ja 17 pudotuspeliottelussa pisteet 6+9=15 (+5).

Stastny on osoittanut olevansa taalaliigassa parhaimmillaan lähes 80 runkosarjapinnan mies, mutta viime kausina tehot ovat pyörineet noin 40:n paikkeilla.

Winnipegissä ja ylipäätään taalaliigassa voidaan nähdä useita siirtoja lähiaikoina vapaiden pelaajien markkinoiden auetessa perjantaina illasta.

LUE MYÖS:
NHL:n seiskapeleissä uskomattomalla prosentilla loistanut Cup-voittaja lopettaa uransa – ”Tämä peli on tarjonnut minulle niin valtavasti”

Nyt puhuu kansalta vetäytymisen takia rapaa niskaan saanut Tuukka Rask – yksi ajatus kiusaa: ”Ei ollut muuta vaihtoehtoa – se oli niin yksinkertaista”