Winnipeg Jets on ollut toistaiseksi melko passiivinen siirtomarkkinoilla. Seuralta on kuitenkin lupa odottaa vielä isoja liikkeitä, sillä tilaa palkkakatossa on minimaalisesti ja puolustaja Sami Niku on yhä vailla sopimusta.

Winnipegiä seuraava toimittaja Mike McIntyre jakoi sisäpiirin tietoa siitä, mitä seuralta voi odottaa lähitulevaisuudessa.

– Jets työstää pelaajakauppaa Jack Roslovicin ympärille. Kaksi eri lähdettä kertoo minulle, että useat joukkueet ovat kiinnostuneita ja siirtokeskustelut ovat saaneet tänään uusia kierroksia, McIntyre kirjoittaa.

23-vuotias Roslovic on Winnipegin ykköskierroksen varaus kesältä 2015. Hän on pelannnut jo kaksi lupauksia herättävää kautta Jetsissä, mutta ei ole onnistunut lyömään todella läpi. Viime kaudella hän nakutti runkosarjan 71 ottelussa tehot 12+17=29.

– Vaihdossa Winnipeg yrittää saada kärkiparien pakkia. Roslovic haluaa itsekin maisemanvaihdosta. On erittäin todennäköistä, että hänet kaupataan. Winnipeg voi joutua pidättämään osan palkasta, McIntyre kertoo.

– Mitä joukkuetta kannattaisi pitää silmällä Jack Roslovicin suhteen? Vegasia, jälleen. ”He ´tekevät tilaa palkkakattoonsa Alex Pietrangeloa varten”, lähteeni sanoo. Nate Schmidt on nimi, jonka kuulin tänään. Mutta palkan mahduttaminen budjettiin vaatisi muita siirtoja Winnipegiltä. Tässä on paljon liikkuvia osia.

Schmidt olisi juuri sellainen puolustaja, jota Winnipeg tarvitsee. Hän nakutti viime kauden runkosarjan 59 ottelussa tehot 7+24=31. Hänen vuosipalkkansa on 5,95 miljoonaa dollaria, johon Winnipegillä ei tällä hetkellä ole varaa. Kuten McIntyre sanoi, Winnipegin tarvitsisi liikuttaa tieltä joku muu kallispalkkainen pelaaja Roslovicin lisäksi.