Lähde: Henrik Lundqvistin pelit NY Rangersissä pelattu – vain yksi skenaario mahdollistaisi jatkon?

© Kuva: Getty Images
Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

New York Rangersin maalivahtilegenda Henrik Lundqvistin pelit seurassa ovat suurella todennäköisyydellä pelatut, uskovat eri medialähteet.

The Athleticin Rangers-sisäpiiritoimittaja Rick Carpiniellon mukaan kaikki viittaa 38-vuotiaan ruotsalaisen vaihtavan maisemaa ennen ensi kautta – tavalla tai toisella.

– Kaikki merkit puhuvat sen puoolesta, että ”Kuningas” on tiensä päässä Rangersin kanssa, niin ikävältä kuin se kuulostaakin. Se, että seura antaisi pelaajalle mahdollisuuden päättää uransa samassa pelipaidassa kuulostaa romanttiselta ajatukselta, mutta on huonoa bisnestä, Carpiniello aloittaa.

Toimittaja näkee tilanteessa vain kaksi vaihtoehtoa.

– Heidän on tehtävä päätös (sopimuksen ulosostamisesta) ulosostoikkunan avautumisen 25. syyskuuta ja sulkeutumisen 8. lokakuuta välisenä aikana. Ainoa asia, joka voi muuttaa tilanteen olisi se, että joku toinen seura tekisi uskomattoman tarjouksen Aleksandr Georgievista, toimittaja näkee.

Pohjois-Amerikan kiekkomedioissa huhuttiin Lundqvistin suostuneen viime helmikuun siirtotakarajalla luopumaan sopimukseensa kirjatusta siirtopykälästä, joskin maalivahtilegenda oli tiettävästi valmis siirtymään ainoastaan mestaruudesta kamppailevan joukkueen riveihin.

Tässäkin skenaariossa Rangers olisi joutunut pakkaamaan mukaan kauppaan jonkun tulevaisuuden lupauksistaan tai vaihtoehtoisesti korkean varausvuoron, haukkaahan ruotsalaisveteraanin jättisopimus vielä tulevallakin kaudella palkkakatosta massiiviset 8,5 miljoonaa dollaria.

Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!