No nyt on erikoinen otos – NHL:n pitkä Zdeno Chara ja pätkä samassa kuvassa: ”Kun isäsi on erotettava sinut ja veljesi tappelemasta”

© Kuva: Getty Images

Boston Bruinsin konkaripakki Zdeno Chara ja Columbus Blue Jacketsin Nathan Gerbe huvittavat sosiaalisessa mediassa leviävässä kuvassa.

Pelaajat ovat rinnakkain otoksessa, jossa näkyy NHL:n pisimmän ja lyhimmän pelaajan välinen pituusero osuvasti. Slovakialainen Chara on 205 senttiä pitkä ja Gerbe vain 163 senttinen. Seuraavaksi lyhyin on muuten peräti viisi senttiä pidempi Nashville Predatorsin Rocco Grimaldi.

– Kun isäsi on erotettava sinut ja veljesi Cam Atkinsonin tappelemasta, Gerbe kirjoitti kuvan oheen nauruhymiöiden vahvistaen sanomaa.

Stanley Cup -voittaja ja Bruins kippari Chara iski tällä – ja itse asiassa viimekin – runkosarjakaudella tehot 5+9=14. Tehotilasto näytti vakuuttavaa lukemaa +26.

Gerben kausi meni puoliksi Blue Jacketsissa ja sen AHL-joukkue Cleveland Monstersissa. Columbuksessa vyölle kertyi 30 ottelua tehoin 4+6=10 (-7), Clevelandin puolella kapteenin nauhaa kantanut Gerbe iski pisteet 8+17=25 (-8).

Boston pääsi NHL:n pudotuspeleissä suoraan 16 parhaan joukkoon, Columbus puolestaan punnitsee niin sanotulla karsintakierroksella Toronto Maple Leafsin.

LUE MYÖS:
Mikael Granlundin joukkuekaverilla ikävä muisto suomalaisesta – ”Todellinen työjuhta, jolla riittää taitoa mielin määrin”


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.