Liigajoukkue JYP tiedottaa nettisivuillaan, että JYP Jyväskylä Oy ja KeuPa Hockey Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen alkavalle kiekkokaudelle. Seurat yrittävät syventää monivuotista yhteistyötä entisestään ja samalla osapuolet pyrkivät luomaan keskisuomalaisille pelaajille kokonaisvaltaista pelaajapolkua kohti Liigaa ja ulkomaita.

– JYPin ja KeuPan välinen yhteistyösopimus on tärkeä palanen JYPin ja koko Keski-Suomen pelaajapolun kokonaisuudessa, jyväskyläläisseuran urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen sanoo.

Sopimuksen avulla Keski-Suomessa pystytään varmistamaan lupaaville nuorille pelaajille mahdollisuus kehittyä laadukkaassa valmennuksessa, sekä pelaamalla tasokkaita otteluita Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Mestiksessä.

Yhteistyösopimuksen myötä JYPin sopimuspelaajista puolustaja Tomi Niku ja hyökkääjä Joni Airo siirtyvät toistaiseksi KeuPaan.

LUE MYÖS:
Maailmanmestareita ja loistavia ulkomaan vahvistuksia – Liigan vapailla markkinoilla yhä huima kasa tähtiä