Leo Komarov sai sunnuntaiyönä niskaan kenties kasvaneen apinan tiehensä iskettyään NY Islandersille 2-1-maalin 3-1-voittoon päättyneessä Philadelphia Flyers -pelissä.

Ajassa 39.54 syntynyt voittomaali aiheutti koitoksen jälkeen melkoista kalabaliikkia. Flyersin vastuuluotsi Adam Vigneault kävi voittomaalin takia omilleen kuumana kuin teemuki.

– Tilanne oli 1-1, erää oli jäljellä 25 sekuntia ja aloitus hyökkäysalueella. Laitoin ykkösäijämme askiin, ykkösketjun, ykköspakit, ja annamme tuollaisen maalin. Ei tuollaista voi tapahtua tähän aikaan kaudesta, päävalmentaja pauhasi toimittaja Adam Kimelmanin mukaan.

Adam Kimelman

@NHLAdamK
Flyers coach Alain Vigneault on the Komarov GWG for the Islanders: "It was 1-1, 25 seconds left in the period, face-off in the offensive zone, I put my top players on the ice, top line, top D pair, and to give up that late goal, you just can't do that at this time of the year."

Islanders otti ottelusarjassa kuskin paikan, kun se johtaa ottelusarjaa nyt 2-1.

Komarovin maali oli suomalaisittain upea. Suomalaisten maalintekijöiden määrä kasvoi taalaliigan pudotuspeleissä sen myötä jo peräti 13:een. Se on isoin summa kaikki pudotuspelit huomioiden koko 2000-luvulla.

LUE MYÖS:
Ohhoh! Leo Komarovin maali kaunisteli suomalaispelaajien uskomatonta tilastoa – samaa ei ole nähty koko 2000-luvulla

Bruinsin pelaaja sortui älyttömään sikailuun – selitti nyt taklaustaan: “Minulla ei ollut aikomusta laittaa kaveria jäähän tai loukkaannuttaa ketään”