Henrik Lundqvistin pelit NY Rangersissä pelattu? NHL-toimittaja listasi kolme potentiaalista vaihtoehtoa

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin NHL-kausi päättyi tylysti suoraan kolmessa ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan.

Joukkueiden kaikki neljä runkosarjakohtaamista nimiinsä vieneellä Rangersillä ei ollut mitään palaa Sebastian Ahon ja kumppaneiden käsittelyssä. Samalla saattoi päättyä yhden Rangers-legendan ura Manhattanilla. 38-vuotias maalivahtilegenda Henrik Lundqvist joutuu suurella todennäköisyydellä etsimään ensi kaudeksi uuden seuran – sikäli kun ”Kuningas” päättää jatkaa uraansa mahdollisen sopimuksen ulososton jälkeenkin.

Newdayn Colin Stephenson pitää ”melko todennäköisenä” sitä, että Rangers ostaan Lundqvistin ulos sopimuksestaan tulevan offseasonin aikana.

– Huolimatta kaikesta, mitä Lundqvist on tehnyt organisaation hyväksi vuosien aikana – hän on ollut uskomaton lähettiläs joukkueelle myös jään ulkopuolella – miehen pitäminen varavahdin roolissa tulee olemaan hankalaa.

– Jatkaminen Rangersissä saattaa olla romanttinen ajatus toteutettavaksi, mutta NHL:n kaltaisessa palkkakattosarjassa ei ole tilaa romantiikalle, Stephenson muistuttaa realiteeteistä.

Stephenson uskoo Lundqvistille löytyvän yhä ottajia NHL:stä, mikäli Rangers ostaa miehen jättimäisen, 8,5 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävän sopimuksen ulos vuosi ennen sen umpeutumista.

– Calgary Flames, Vegas Golden Knights tai jopa Washington Capitals, toimittaja listaa mahdollisia kiinnostuneita seuroja siinä tapauksessa, että nämä pääsisivät neuvottelemaan maalivahtilegendan kanssa edullisesta sopimuksesta ensi kaudeksi.