Bruinsin paketti sekosi – ykkösketjun tähti putosi pois: ”Toivomme kyseessä olevan päivä päivältä -poissaolo”

© Kuva: Getty Images

Boston Bruinsin paketti meni perjantaiyönä uusiksi, kun joukkueen ykkösketjun tsekkihyökkääjä David Pastrnak ei yllättäen ollutkaan kokoonpanossa Carolina Hurricanesia vastaan. Joukkueen ykköstrion muodostivat Brad Marchand, Patrice Bergeron ja Anders Bjork.

Bruins-luotsi Bruce Cassidy selvittää NHL:n verkkosivuilla, että pelaajan jäämisestä sivuun alkoi olla viitteitä jo toista osaa edeltävänä päivänä.

– Pelipäivän aamuna hän oli hoidettavana. Hän oli kykenemätön askiin, mutta en usko kyseessä olevan pitkää taukoa. Toivomme kyseessä olevan päivä päivältä -poissaolo, päävalmentaja valaisee suhteellisen mystisesti.

Bruins pelaa paraikaa NHL:n pudotuspelien toisessa vaiheessa Carolinan kanssa.

– Käännämme katseemme lauantai-iltapäivään, mutta katsotaan tilanne vielä ennen sitä uusiksi, luotsi jatkaa viitaten joukkueiden kolmanteen kohtaamiseen.

Se alkaa lauantaina Suomen aikaa kello 19. Perjantaiyönä Carolina voitti 3-2 ja nyt voitot ovat 1-1. Jatkopaikka irtoaa neljällä voitolla.

LUE MYÖS:
Nyt kuulostaa oudolta: Tuukka Rask liikkeellä hällä väliä -asenteella? “Ei tuo nyt kovin kovasti pudotuspelikiekolta tunnu”

Sebastian Aho taas pisteille – suomalaiselta historiallisen kovaa tehoilua Canes-paidassa

Eihän tässä ole mitään järkeä! Joonas Korpisalolle nyt liki 40 torjuntaa – suomalainen voittopelin ykköstähti: “On yksi taalaliigan parhaista maalivahdeista”