Sebastian Aho taas pisteille – suomalaiselta historiallisen kovaa tehoilua Canes-paidassa

© Kuva: Getty Images

Kun Carolina Hurricanesin Sebastian Aho syötti perjantain vastaisena yönä Teuvo Teräväisen maalin 3-2-voitto-ottelussa Boston Bruinsia vastaan, nosti suomalainen loppukesän pudotuspelien saldonsa lukemiin 3+7=10.

Suomalaisen koko NHL-uran pudotuspelisaldo sen sijaan 20 pelissä on nyt 8+14=22. Tuo pistemäärä on historiallisen kovaa valuuttaa läpi Canes-historian: Ainoastaan Kevin Dineen ja Eric Staal ovat iskeneet joukkueen paidassa enemmän pudotuspelipinnoja 20 ensimmäisessä pudotuspeliottelussa.

Dineen iski aikanaan tehot 11+12=23 ja Staal tehot 7+15=22. Kolmanneksi tähän peesiin nousseen raumalaispelaajan vireestä jotakin kertoo se, että Aho keikkuu myös pudotuspelien pistepörssissä korkealla – ja itse asiassa ihan kärkipaikalla.

Carolina ja Boston jatkavat voitoissa 1-1 olevaa ottelusarjaa lauantai-iltana kello 19.

LUE MYÖS:
Eihän tässä ole mitään järkeä! Joonas Korpisalolle nyt liki 40 torjuntaa – suomalainen voittopelin ykköstähti: “On yksi taalaliigan parhaista maalivahdeista”


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.