Nyt kuulostaa oudolta: Tuukka Rask liikkeellä hällä väliä -asenteella? “Ei tuo nyt kovin kovasti pudotuspelikiekolta tunnu”

© Kuva: Getty Images
Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Boston Bruinsin maalivahti Tuukka Rask on laukonut lähiaikoina NHL:n lopputurnauksesta outoja kommentteja. Pelaaja muun muassa sanoi taannoin, ettei häntä olisi voinut vähempää kiinnostaa joukkueensa sijoitus idän neljän parhaan sijoitussarjassa.

– En välitä tippaakaan siitä, monensia olemme. Kaikki joukkueet pitää kuitenkin voittaa, jos playoffeissa haluaa pärjätä, vahti latasi Bostonin kotisivuilla viime viikolla.

Nyt savonlinnalainen jatkaa samalla linjalla pudotuspeleistä ylipäätään. Mikään ei tunnu kiinnostavan, Raskin pohjoisamerikkalaisille medioille antamista kommenteista päätellen.

– Ei tuo nyt kovin kovasti pudotuspelikiekolta tunnu, vaan pikemminkin treenipelaamiselta, jos ihan rehellisiä ollaan. Eihän siellä ole faneja, maalivahti lataa.

Fanien puuttumisen takia hallista puuttuu lajiin kuuluva älämölö, eivätkä esimerkiksi torikokousetkaan ole kovinkaan yleisiä – tai ainakin niitä on vähemmän kuin normaaleissa pudotuspeleissä.

– Voi mennä useita minuutteja, että kiekkoa räiskitään päästä toiseen ilman tunnelmaa.

Rask ei kuulemma ole aivan parhaassa terässä, koska alla on kuukausien tauko. Suomalainen haluaa kuitenkin päästä ykkösvireeseen sekä pitää hauskaa ja pelata.

– En stressaa tuloksista tai mistään muustakaan.

– Nyt on elokuu enkä ole pelannut kiekkoa ikiaikoihin, Rask sanoo viitaten siihen, että pitkän tauon jälkeen kiekosta pitäisi nauttia.

Boston ja Carolina Hurricanes ovat sarjassaan tasatilanteessa 1-1. Perjantaiyönä Canes voitti 3-2.

LUE MYÖS:
Sebastian Aho taas pisteille – suomalaiselta historiallisen kovaa tehoilua Canes-paidassa

Eihän tässä ole mitään järkeä! Joonas Korpisalolle nyt liki 40 torjuntaa – suomalainen voittopelin ykköstähti: “On yksi taalaliigan parhaista maalivahdeista”

Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!