Taylor Hallista on tulossa NHL:n tulevan kesän vapaiden markkinoiden halutuin hyökkääjänimi, sikäli kun mies ei allekirjoita sitä ennen jatkosopimusta Arizona Coyotesin kanssa.

Kanadalnen supertähti ei ole sulkenut toistaiseksi pois laskuista myöskään jatkamista Arizonassa, joskin keskustelut jatkosopimuksen suhteen ovat ainakin toistaiseksi jäissä.

– Molemmat osapuolet ovat kiinnostuneita. Agenttini sekä GM John Chayka ovat keskustelleet asiasta hieman, mutta mistään summista tai vastaavista ei ole ollut puhetta. Juuri nyt molemmat osapuolet odottavat sitä, mitä tämän (koronatilanteen) tiimoilta tapahtuu, Hall kommentoi The Athleticille.

Yksi selvä ehto 28-vuotiaalla laitahyökkääjällä on tulevia neuvotteluja silmällä pitäen: yksivuotiseen, ns. siltasopimukseen supertähti ei aio kesällä suostua.

– En halua pelata tällaista (viimeistä sopimuskautta) läpi uudestaan. Oli se sitten syynä heikompaan kauteeni tai ei, haluan mieluummin saada turvaa jatkoa ajatellen ja solmia pitkän sopimuksen, Hall paljastaa.

Toissa kaudella 93 tehopistettä takonut Hall ei ole ollut tällä kaudella parhaimmillaan. New Jersey Devilsissä kauden aloittanut ja loppukaudeksi Arizonaan kaupattu kanadalaislaituri ehti iskeä kauden 65 pelissä tehot 16+36=52.