Perinteikäs suomalaisseura taistelee talousvaikeuksien kanssa – pyytää kiekkoihmisiltä apua

© Kuva: Suomen Jääkiekkoliitto

Melkein 90-vuotias kiekkoseura Forssan Palloseura taistelee vakavien talousvaikeuksien kanssa. Suomi-sarjassa pelaavalla joukkueella on mahdollisuus nousta ensi kaudeksi Mestikseen, jos FPS ensin selvittää rahahuolensa.

Seura kerää faneilta ja kiekkoihmisiltä rahaa Pelasta Palloseura -tukikampanjalla. Vastineeksi lahjoituksesta on mahdollisuus saada oma nimensä jäähallin seinään.

– Urheilullinen menestyksemme mahdollisti sen, että nousupaikkaa tarjotaan myös meille emmekä haluaisi heittää tilaisuutta hukkaan. Halu on kova, mutta emme ala paukuttelemaan henkseleitä, vaan tutkimme mahdollisuutta. Alkuviikosta julkaistu ”Pelasta Palloseura”-tukikampanja on nyt ensiarvoisen tärkeä, sillä ilman taloudellista tukea Suomi-sarjankin lisenssin saaminen olisi iso haaste, FPS:n puheenjohtaja Juha-Matti Vuorela kommentoi seuran verkkosivuilla.

Forssan Palloseuralla on pitkä historia suomalaisessa jääkiekossa. Seura perustettiin vuonna 1931. Liigassa FPS nähtiin vuosina 1975-77, jonka jälkeen seura vietti Mestiksessä 30 vuotta ennen tippumista Suomi-sarjaan.

Seura tarvitsee vielä verkkosivujen tiedon mukaan paljon lahjoituksia päästäkseen tavoitteeseensa. 200 euron lahjoituksia on tullut 18/100, 50 euron lahjoituksia 27/200 ja 15 euron lahjoituksia 35/200.

Florida on valmista kauraa! ⭐️⭐️⭐️⭐️