Liiga
KooKoo – Lukko
Keskiviikko 04.03. klo 18:30

Liigassa on keskiviikkona jälleen pelipäivä. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu pelataan Kouvolassa, jossa puolivälierien kotiedusta kisaavat KooKoo ja Lukko ottavat mittaa toisistaan. Molempien joukkueiden kausi on ollut tähän asti täysosuma ja odotettavissa on laadukas ottelu. KooKoo lähtee otteluun merkittävällä lepoedulla.

KooKoo pelasi edellisen kerran viime perjantaina. Kahden tappion sisuunnuttamat kouvolalaiset marssivat Sportin yli ja numerot 7-1 kertovat kamppailusta oleellisen. Ottelu oli ohi jo toisen erän alkupuolella, jonka jälkeen homma oli lähinnä palauttelua. KooKoolla on ollut kiusana loukkaantumisia, jotka kuppaavat ikävästi kapeahkolla rosterilla vetävää Jussi Ahokkaan ryhmää. Peli sujuu kyllä edelleen hienosti ja hyvin levännyt sekä treenannut ryhmä on keskiviikkona vaarallinen.

Lukko haki tiistaina pisteet HPK:lta lukemin 1-3. Lukon kehuttu viisikkopeli toimi jälleen hyvin, eikä maalissa hyvin pelanneella Lassi Lehtisellä ollut hankalin iltansa. Eilinen peli voi tietysti painaa pohkeissa, mutta tässä vaiheessa kautta putken on kuljettava otteluruuhkasta välittämättä ja kokenut Pekka Virta tietää tiimeineen, miten joukkue palautellaan ja valmistellaan uuteen taistoon. Lukko on viiden ottelun voittoputkessa ja edellinen tappio on juuri KooKoolle, joka on ollut tällä kaudella vaikea vastus raumalaisille.

Lyö vetoa ottelusta:

Joukkueiden tämän kauden ottelut ovat olleet tasaisia ja tämäkin matsi saattaa hyvinkin olla maalin peli. Levännyt KooKoo on marginaalinen suosikki, mutta kertoimien valossa otan pikkuyrityksen vierasmenestyksestä, sillä Lukko on tällä hetkellä timanttisessa iskussa: Lukko voittaa ottelun (sis. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 2,25.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO