KalPa tiedotti ensi kauden joukkueestaan: kolme jatkosopimusta ja kaksi uutta rekrytointia

Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

KalPan rosteri on erinomaisessa kunnossa, vaikka uuden Liiga-kauden alkuun on puolisen vuotta. Seura julkisti kerralla peräti viisi uutta pelaajasopimusta.

Balazs Sebok, Tuomar Vartiainen ja Otto Huttunen jatkavat kaikki seurassa vuoden verran. Miska Humaloja ja Juuso Mäenpää siirtyvät seuraan muualta. Humalojan sopimus on yksivuotinen, kun taas Mäenpään kontrakti kattaa seuraavat kolme kautta.

Jatkosopimuksesta merkittävin on Sebokin vuoden diili. Unkarilainen oli päättyneellä kaudella KalPan parhaita pelaajia ja nakutti 59 runkosarjaottelussa tehot 8+33=41.

– Sebőkin jatkosopimus on meille valtavan iso asia. ”Balu” otti erittäin isoja askeleita eteenpäin viime kaudella, pystyen viemään itsensä pelaajana seuraavalle tasolle. Hän oli samalla joukkueemme parhaita pelaajia sekä hyökkäys- että puolustuspään pelaamisessa ja odotamme, että hän pystyy ensi kaudella entistäkin kovempiin suorituksiin, päävalmentaja Tommi Miettinen kommentoi.

Kuopioon saapuva Humaloja on pelannut koko aiemman uransa Kärpissä. Viime kaudella 28-vuotias hyökkääjä keräsi 49 runkosarjaottelussa tehot 4+4=8.

Mäenpää saapuu seuraan Jokereiden junioreista. 17-vuotias sentteri pelasi päättyneellä kaudella 52 ottelua A-nuorten SM-liigassa ja keräsi niissä 49 tehopistettä.

Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!