Liiga
Tappara – JYP
Lauantai 01.02. klo 17:00

Lauantaina Hakametsässä kohtaavat eilen Tampereen derbyn voittolaukauskilpailussa voittanut Tappara ja pitkän tappioputkensa katkaissut JYP. Tappara suli suoran voittonsa viimeisen kaksiminuuttisen aikana Ilvestä vastaan – antaako tämä sisupiikin tälle illalle? Entä suoristuiko jyväskyläläisten ryhti voitosta heikkoa Saipaa vastaan?

Tappara sai eilen tärkeän sentterin Tyler Morleyn takaisin ja tämä näkyi suoraan joukkueen hyökkäyspelissä. Jukka Rautakorpi on teroittanut joukkueensa viisikkopelin erityisen tiukaksi ja tämä oli myrkkyä Ilvekselle, joka pääsi otteluun mukaan vasta lopussa ilman maalivahtia pelattuaan. Kun Tappara saa loputkin avainmiehet sairastuvalta takaisin, joukkueelle voi ennustaa hyvää playoff-kevättä.

JYP katkaisi ennätyspitkän tappioputkensa SaiPaa vastaan. Puolustus ei hölmöillyt samalla tavalla kuin aiemmissa peleissä ja heikko SaiPa antoi Pekka Tirkkosen suojateille avaimet kehitellä rauhassa pitkiä hyökkäyksiään. Loppua kohden joukkue passivoitui, mikä toki oli ottelun ratkettua myös ymmärrettävää. Tapparaa vastaan luvassa ei ole samanlaisia vapaataipaleita kuin perjantaina kotiareenalla.

Lyö vetoa ottelusta:

Kokonaisuudessaan Tappara vaikuttaa tällä hetkellä paljon vahvemmalta yhdistelmältä ja lähden tähän otteluun kotivoitto edellä. JYP saa vielä parantaa paljon, ennen kuin se pystyy haastamaan Liigan parhaat tosissaan. Vetosuositus on Tappara voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,74.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO