NHL:ssä suunnitellaan jättikauppaa? Kanadalaisseurat suunnittelevat pakkien vaihtoa

© Kuva: Getty Images

Vancouver Canucks on yllättänyt monet ja on tällä hetkellä tukevasti kiinni pudotuspelipaikassa. Seurassa riittää kuitenkin vielä lisää nälkää.

Vancouver onkin yksi mielenkiintoisimmista seurattavista joukkueista ennen siirtotakarajaa. TSN:n Insider Trading -ohjelmassa mainittiin, että kanadalaisseuran puolustajan Troy Stecherin nimi on pyörinyt aktiivisesti siirtokeskusteluissa.

Stecher on pienikokoinen mutta taiturimainen kiekollinen puolustaja. 25-vuotias kanadalainen tienaa kaudesta 2,325 miljoonaa dollaria. Hän on iskenyt tällä kaudella 60 ottelussa tehot 3+8=11.

Myöhemmin kiekkotoimittaja Bob McKenzie mainitsi, että Toronto Maple Leafs harkitsee Tyson Barrien kauppaamista. Joukkueella ei ole varaa pitää puolustajaa enää ensi kaudella, joten treidi kävisi järkeen.

McKenzie mainitsi Vancouverin mahdollisena seurana Barrielle. Vaihdossa Toronto haluaisi toisen oikealta laukovan puolustajan, joka luonnollisesti voisi olla Stecher. Hänen sopimuksensa mahtuisi myös helposti Toronton tiukkaan palkkakattoon.

Barrie olisi todellinen tähti Vancouverin puolustukseen. 28-vuotias kanadalaispakki on nakuttanut parhaalla NHL-kaudellaan 59 tehopistettä.