© Kuva: Juha Tamminen

HIFK – Ässät: Isäntien meno paranee

Liiga
HIFK – Ässät
Torstai 27.02. klo 18:30

Torstain liiganosto tulee ottelusta HIFK – Ässät. Molemmilla joukkueilla on voitto alla – HIFK:lla useampikin. Ässät tulee tähän otteluun kaadettuaan eilen JYPin suurinumeroisesti. Molemmilla joukkueilla on siis hyvä fiilis ja motivaatio lisäpisteiden keräämiseen. Ainekset mukavaan jääkiekkopeliin ovat olemassa.

Kauden ratkaisuhetkien lähetessä HIFKin meno tuntuu paranevan. Viime kierroksilla Jarno Pikkaraisen ryhmä on kaatanut Liigan kärkiporukoihin kuuluvia joukkueita. Teemu Turunen on palannut askiin tekemään tuhojaan, ja vaikka poissaoloja vielä onkin, leveän materiaalin omaava helsinkiläisporukka tulee todennäköisesti olemaan tänä keväänä kova luu. Tiistaina Tapparaa vastaan HIFK pelasi upean kolmannen erän ja vei pelin väkisin jatkoajalle, jonka päätteeksi vei ottelun nimiinsä voittolaukauskisassa.

Ässät kävi eilen niistämässä hengettömän JYPin maan rakoon Jyväskylässä. Ässien otteet ovat vaihdelleet kovasti pelistä toiseen ja yksi selitys tälle voi olla lukuisat poissaolot, jotka kuppaavat Ari-Pekka Selinin joukkiota. Porilaisten paikka ensimmäisellä pudotuspelikierroksella on todennäköinen, vaikka runkosarjan loppuohjelma ei kovin helpolta näytäkään. Piste-eroa 11. sijalla olevaan TPS:ään on kuitenkin yhdeksän pistettä.

Lyö vetoa ottelusta:

HIFK on ollut kotiotteluissaan monesti ongelmissa ennakkoon heikompia joukkueita vastaan. Tämänhetkinen vire on niin hyvä, että uskon sen näkyvän myös Nordiksella. Ässien rasitus eilen puhuu myös isäntien puolesta. Vetosuositus on vähintään kahden maalin kotivoitosta: Tasoitusveto, HIFK -1.5 kertoimella 1,74.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.