Arizonan surkea epäonni NHL:ssä jatkuu: tähtivahti loukkaantui taas

© Kuva: Getty Images

Arizona Coyotes näytti vielä ennen vuodenvaihdetta jopa potentiaaliselta NHL:n mestarisuosikilta.

Supertähti Taylor Hallin New Jersey Devilsistä hankkinut seura on valunut kuitenkin upean alkukauden jälkeen pudotuspeliviivan alapuolelle, mistä iso syy lankeaa seuraa riivanneelle loukkaantumissumalle.

Varsinkin yhtenä sarjan parhaista pidetyn maalivahtikaksikon Antti Raanta-Darcy Kuemper yhtäaikaiset loukkaantumiset heikensivät joukkueen asemia pudotuspelitaistelussa. Joulukuun lopulta saakka sivussa tositoimista olleen Kuemperin piti palata joukkueen tolppien väliin tiistain vastaisena yönä ottelussa Montreal Canadiensia vastaan, mutta toisin kävi.

Kanadalainen viime kauden sensaatiovahti loukkasi itsensä uudemman kerran alkuverryttelyssä, minkä seurauksena Raanta hoiti torjuntavastuun 2-3-vierasvoittoon päättyneessä Canadiens-ottelussa.

Kuemperin uusimman loukkaantumisen vakavuudesta ei ole vielä tietoa, joskin tähtivahdin pidempiaikainen loukkaantuminen saattaisi muodostua kohtalokkaaksi juuri lännen pudotuspeliviivan alapuolella kärkkyvälle seuralle.

LUE MYÖS: NHL:ssä jysähti! Pittsburgh ja Minnesota tekivät ison pelaajakaupan – kaksi huippuhyökkääjää vaihtoon