Vihdoin on Suomen vuoro? Kiekkosivusto listasi tulevien varausikäluokkien parhaat – kaksi suomalaista mukana!

© Kuva: Leijonat.fi

Kiekkotilastoihin erikoistunut sivusto Eliteprospects.com julkaisi Twitterissä parhaan lupauksen jokaisesta tulevasta ikäluokasta. Lista on suomalaisittain hienoa luettavaa.

Vuonna 2001 syntyneistä parhaaksi on arvioitu luonnollisesti Alexis Lafreniere. Häntä pidetään takuuvarmana ykkösvarauksena ensi kesänä. Kanadalaishyökkääjä on tykittänyt tällä kaudella 39 ottelussa tehot 24+60=84.

2002 syntyneistä paras on Quinton Byfield. Vaikka hän onkin syntynyt eri vuonna, hänetkin varataan ikänsä puolesta jo ensi kesänä. Byfieldistä odotetaan kakkosvarausta, mutta hänen tilanteensa ei ole vielä kiveen hakattu.

Vuonna 2003 syntyneistä parhaaksi on arvioitu suomalainen Brad Lambert. Hänellä on hyvät mahdollisuudet nousta kaikkien aikojen ensimmäiseksi suomalaiseksi ykkösvaraukseksi. Tällä kaudella Lambert on pelannut 37 ottelua HIFK:n A-nuorissa. Hän on iskenyt 37 ottelussa tehot 16+18=34.

Vuonna 2004 syntyneistä parhaaksi on arvioitu kanadalainen Shane Wright. Hänen maanmiehensä Connor Bedard on puolestaan arvioitu seuraavan vuoden parhaaksi.

2006 syntyneiden ykkösnimi on Aron Kiviharju. 16-vuotias puolustaja pelaa tällä hetkellä TPS:n C-junioreissa.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)