NHL:n valmentajakarusellissa huvittava piirre – kolmea tapausta yhdistää sama kaava

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä on nähty tällä kaudella hurja määrä valmentajapotkuja. Monoa ovat saaneet jo Nashville Predatorsin Peter Laviolette, New Jersey Devilsin John Hynes, Calgary Flamesin Bill Peters, Dallas Starsin Jim Montgomery, San Jose Sharksin Peter DeBoer ja viimeisimpänä Vegas Golden Knightsin Gerard Gallant.

Kolmessa tapauksessa on ollut huvittava tekijä. Ennen päävalmentajan erottamista seura on saanut selkäänsä Buffalo Sabresilta, joka on ollut liikaa seurajohdolle. Näin on käynyt Calgary Flamesin, Vegas Golden Knightsin ja New Jersey Devilsin tapauksessa.

Buffaloa seuraava toimittaja Scott Wheeler vitsaili Twitterissä, mitä tilasto kertoo Buffalon arvostuksesta.

– Kolme valmentajaa on erotettu Buffalolle häviämisen jälkeen, joka on joko yhteensattuma tai sanoo jotain, mitä muut joukkueet ajattelevat Sabresista, Wheeler velmuili.