NHL
New Jersey – Nashville
Perjantai 31.01. klo 02:00

NHL:n runkosarjaa on vielä jäljellä runsaasti, mutta kamppailu playoff-paikoista käy jo kuumana. Itäisen ja läntisen konferenssin välillä on playoffien suhteen huima ero, sillä lännessä jatkopeleihin näyttäisi pääsevän paljon pienemmällä pistemäärällä kuin idässä, jossa jatkoon saatetaan tarvita jopa 100 pistettä runkosarjasta.

New Jersey Devilsin taival tulee hyvin todennäköisesti päättymään runkosarjaan. Kausi on ollut hyvin vaatimaton, eikä mikään anna viitteitä siitä, että newarkilaiset alkaisivat yhtäkkiä poimimaan pisteitä vaaditulla tahdilla. Viime ottelussa Devils kaatoi vaatimattoman Ottawan jatkoajalla. Sami Vatanen ei juhlinut ottelussa tehopisteillä. Tämä peli oli kuitenkin raikas tuulahdus edellisen kolmen ottelun alakuloisen suorittamisen jälkeen.

Nashvillen kausi ei ole ollut odotuksiin nähden häävi ja joukkueelta odotetaan enemmän, jotta paikka playoffeihin aukeaisi. Edellisessä ottelussa Predators kaatoi ansaitusti Washingtonin, mutta muutamat virheet pitivät Capitalsin suotta pelissä mukana. Mikael Granlund pääsi ottelussa maalin makuun. Maalissa torjunut Juuse Saros ei päässyt ottelusta täysin puhtain paperein. Pelillisesti Nashville on menossa oikeaan suuntaan, kunhan hölmöilyiltä vältytään.

Lyö vetoa ottelusta:

Nashvilleä puoltavat tässä ottelussa sekä luokka- että motivaatioetu. New Jersey toki yrittää parhaansa, mutta se ei ole tähän asti riittänyt kovinkaan pitkälle. Vetosuositus on Nashville voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,12.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO